Her legger vi ut kommentarer vi får fra kunder.


Hei, Skulle skrevet mailen tidligere, men dagene går. Drevet kom for en uke siden, ser glimrende ut. Takk for god og rask service, jeg kommer til å anbefale deg til alle som trenger lignende.

 

Takk for kjempegod service ! Dette gikk faktisk raskere enn dere sa. Drevet smatt rett på plass og står nå på båten. Jeg har endelig fått tryggheten til å dra på langtur med familien. Han som monterte for meg sa at dette var virkelig bra saker. Jeg vet ikke hvordan dere får det til, men prisen kom jo på mindre enn det tilbudet jeg fikk for å reparere det gamle drevet !!! Jeg er kjempefornøyd !

 

Dette kan dere gjerne bruke på nettsidene deres, for det er ikke noe problem å anbefale dere til andre. Draco'en min fra 1984 er godt holdt, men det er ikke til å stikke under stolen at begge drevene begynte å skrante etter lang driftstid. Når jeg sammenlignet de nye drevene med det ene gamle som fortsatt virket så skjønte jeg at vi snakker om kvalitet. Jeg angrer ikke på at jeg skiftet begge drevene samtidig når først det ene drevet begynte med ulyder. Nå er det deilig å slippe å tenke på drev i mange år framover. Takk for god service !


skjærgårdForbehold om feil